Edita kirjautuminen

Kirjautuminen | Edita

Kirjaudu sisään. Käyttäjätunnus on rekisteröityessäsi ilmoittamasi sähköpostiosoite. Ohje salasanan asettamiseksi on lähetty sinulle sähköpostitse.

Edita

Hei, opettaja! Kirjaudu koulusi käyttämiin oppimateriaaleihin. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia Editan verkkokauppaan, aloita rekisteröitymällä.

Editan verkkokauppa

Rekisteröityminen – Edita

Rekisteröityminen | Edita

Rekisteröityminen. Tunnistaudu MPASSid:llä. Jos sinulla ei ole MPASSid:tä, jatka valitsemalla asiakastyyppi. Asiakastyyppi. Valitse asiakastyyppi.

Digiedita – Ohjeet | Edita

Opettaja kirjautuu kirjautumissivun kautta palveluun. … Oppilaat pääsevät kirjautumaan omilla tunnuksillaan kirjautumissivulta.

Edita Oppiminen – Onnistumisen iloa oppimiseen

Oppimateriaalit verkkokaupassa. Verkkokaupassa voit ostaa oppimateriaaleja suoraan käyttöön sekä kirjautua jo ostettuihin tuotteisiin. Verkkokauppa.

Oppimateriaalimme ja koulutuksemme herättävät tiedonjanon, ruokkivat uteliaisuutta ja opettavat taitoja innostavalla tavalla.

Lukion opiskelija (LOPS 2021) – Edita

Ohjeet lukion opiskelijalle (LOPS2021) | Edita

3. MPASS-kirjautuminen. Näin otat käyttöön MPASS-kirjautumisen. Selvitä aluksi, onko sinulla Edita-tunnukset, joilla olet aiemmin kirjautunut Editan …

Verkkopalvelut – Edita

Verkkopalvelut | Edita

Tuotteet /Kirjaudu. Käyttäjätunnus Salasana Muista kirjautuminen. Rekisteröidy. Unohtuiko salasana? Syötä käyttäjätunnuksesi, niin lähetämme sinulle ohjeen …

Ohjepankki – Edita

Ohjepankki | Edita

Rekisteröityminen ja kirjautuminen verkkokauppaan » · Käyttäjäetutuotteet » · Näin aktivoit käyttöoikeudet opiskelijalle » · Jäsenen poistaminen ryhmästä »

Ohjeita opettajalle, oppilaille ja opiskelijoille.

Ohjeet peruskoulun oppilaalle – Edita

Ohjeet peruskoulun oppilaalle | Edita

Peruskoulun oppilas · 1. Ryhmään liittyminen koodilla · 2. Unohtuneen salasanan tai käyttäjätunnuksen palauttaminen · 3. MPASS-kirjautuminen.

Opettajan aineiston ohjeet – Edita

Opettajan aineiston ohjeet | Edita

Opettajan aineistojen lataaminen. Rekisteröidy osoitteessa www.oppinet.fi ja valitse käyttämäsi kirjasarjat. Kirjaudu sisään. Käyttäjätunnuksena toimii …

Keywords: edita kirjautuminen, edita kirjaudu, edita.fi kirjautuminen, edita publishing kirjautuminen