Jyrki hallikainen wikipedia

Uros (yritys) – Wikipedia

Uros (yritys) – Wikipedia

Perustaja ja hallituksen puheenjohtaja on Microcell-yrityksestään vuosituhannen taitteessa tunnetuksi tullut Jyrki Hallikainen.

Microcell – Wikipedia

Microcell – Wikipedia

Microcell oli oululainen IT-alan yritys, jonka perusti vuonna 1997 Nokiassa työskennellyt ja myöhemmin Uros-yrityksestään tunnettu Jyrki Hallikainen.

Julkisuutta kartteleva miljonääri – Kaleva

Julkisuutta kartteleva miljonääri | Kaleva

10.1.2007 — Sopimussuunnitteluun erikoistuneen Microcellin myynnillä rikastunut Jyrki Hallikainen ei ole koskaan viihtynyt julkisuudessa.

Sopimussuunnitteluun erikoistuneen Microcellin myynnillä rikastunut Jyrki Hallikainen ei ole koskaan viihtynyt julkisuudessa. Microcell tunnettiin yrityksenä joka ei tekemisistään ulospäin tietoja juuri jaellut.

Kohuttu Uros-pomo Jyrki Hallikainen osti urheilutähden …

Kohuttu Uros-pomo Jyrki Hallikainen osti urheilutähden miljoonakodin – kuvat! | Seiska

12.11.2021 — Kohuotsikoihin joutuneen oululaisen Uros-teknologiayrityksen ympärillä alkaa silmukka kiristyä. Oulun poliisi vahvisti viime viikolla …

Tällainen yritys on Uros-areenan nimen takana – Ilta-Sanomat

6.3.2020 — Jyrki Hallikainen on vuonna 1961 syntynyt entinen Nokian tuotekehittäjä, liikemies ja sijoittaja. Hän lähti Nokialta vuonna 1997. Samana vuonna …

Missä ovat Uroksen miljoonat? Ylen selvitys paljastaa vain …

Missä ovat Uroksen miljoonat? Ylen selvitys paljastaa vain joukon tyhjiä yhtiöitä ja laajan veroparatiisien käytön

1.11.2021 — Uroksen edustajat tai sen pääomistaja Jyrki Hallikainen eivät antaneet Ylelle haastattelua tai vastanneet sähköpostilla esitettyihin …

Uroksen Luxemburgin-yhtiö kertoo 143 miljoonan euron varallisuudesta. Käteistä sillä oli kuitenkin vain 217 euroa.

Uros Oy firman vedätykset | Page 3 – TechBBS

11.10.2021 — Kaikkea valtaa Microcell Oy:ssä käyttää Jyrki Hallikainen hallitsemansa hollantilaisen … Tiku ja Taku (talousrikosjuttu) – Wikipedia.

Tällainen on hallin nimessä kohauttanut miljardiyhtiö Uros

6.3.2020 — Yhtiön perustaja on ex-nokialainen Jyrki Hallikainen perheineen. Hän asuu Sveitsissä, eikä julkisuudessa olleiden tietojen mukaan maksa …

Uros-yhtiön satumaisten voittojen takaa paljastuu merkkejä …

Uros-yhtiön satumaisten voittojen takaa paljastuu merkkejä pienemmästä liiketoiminnasta – MTVuutiset.fi

23.9.2021 — Jos Uroksen kertomat luvut pitäisivät paikkansa, sen pääomistaja Jyrki Hallikainen olisi yksi Suomen rikkaimmista ihmisistä.

STT:n tietojen mukaan teknologiayhtiön kassavirta ei ollut vuonna 2018 uskottava verrattuna 120 miljoonan euron ilmoitettuun liikevoittoon.

Keywords: jyrki hallikainen wikipedia