Selkäkippi xxl

Selkäkipit helposti ja nopealla toimituksella – Kuntokauppa.fi

Tilaa selkäkippi näppärästi meiltä ja hoida selkäsi kuntoon! Selkäkippipenkki eli selänhoitopenkki on fysikaalisten hoitolaitosten pitkään käyttämä laite ja …

Tilaa selkäkippi näppärästi meiltä ja hoida selkäsi kuntoon! Selkäkippipenkki eli selänhoitopenkki on fysikaalisten hoitolaitosten pitkään käyttämä laite ja tehokas apu selkävaivoihin. Tilaa omasi heti!

XXL Sports & Outdoor – Pohjoismaiden suurin urheilukauppa …

XXL Sports & Outdoor – Pohjoismaiden suurin urheilukauppa | XXL

100 päivän vaihto- ja palautusoikeus ✔️ 100% tyytyväisyystakuu ✔️ 30 päivän hintalupaus Pohjoismaiden suurimmasta urheilukaupasta ja laajasta …

✔️ 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus ✔️ 100% tyytyväisyystakuu ✔️ 30 päivän hintalupaus Pohjoismaiden suurimmasta urheilukaupasta ja laajasta valikoimasta!

Selkäkippi, teräsputkirungolla – Quirumed

Selkäkippi kanvaasiverhoilulla. Tukevarakenteinen kippilauta voidaan säätää käyttäjän mittoihin sopivaksi keskellä olevan säätötangon pituutta säätämällä: …

Selkäkippi / Inversiopenkki Säädettävä 98×65,5×152,5cm …

Selkäkippi / Inversiopenkki Säädettävä 98×65,5×152,5cm Harmaa/Musta 199,95 € | Katso tarjoukset | Gorillasports.fi

Selkäkippi selän lihasten ja selkärangan hoitoon. Takuu 2 vuotta ja max 125kg käyttäjälle. Katso selkäkippi tarjous nyt ja osta omasi. Nyt 139,95€.

Selkäkippi 150 kg – Pondwell Finland

Selkäkippi 150 kg – Pondwell Finland

Tukeva: Jalkojen ja kiinnityspisteiden kaksoisvahvistuksen ansiosta lautamme on yksi kestävimmistä, sillä se kestää jopa 150 kg painon olematta erittäin …

Tukeva: Jalkojen ja kiinnityspisteiden kaksoisvahvistuksen ansiosta lautamme on yksi kestävimmistä, sillä se kestää jopa 150 kg painon olematta erittäin raskas lauta (vain 23 kg). Helppo säilyttää: taitettuna se vie vain 69 x 8 cm tilan seisten, joten se on täydellinen säilytykseen missä tahansa. Pöydässämme on enemmän

Selkäkippi kolmella asennolla – Ajanvietto kotona – Mulletoi.com

Selkäkippi kolmella asennolla – Ajanvietto kotona – Venyttely ja rullailu | Mulletoi.com

Kipeät selät on historiaa tämä euforisen apuvälineen avulla. Kynä putosi lattialle ja sitä kurotellessasi naksahti selkä…? Aamulla hankala päästä ylös…

Kipeät selät on historiaa tämä euforisen apuvälineen avulla.

Kynä putosi lattialle ja sitä kurotellessasi naksahti selkä…? Aamulla hankala päästä ylös…

Mastercare Standard Selänhoitopenkki – Liikuntaliike

Mastercare Standard selkäkippi on pro-tason selänhoitopenkki, joka soveltuu erilaisten selkäongelmien hoitoon ja ehkäisyyn sekä kotona että ammattikäytössä.

Mastercare Standard selänhoitopenkki on pro-tason selänhoitopenkki, joka soveltuu erilaisten selkäongelmien hoitoon.

Kuntosalilaitteet | Karkkainen.com verkkokauppa

Valitse parhaat kuntosalilaitteet kotiin Moni haluaa treenata kuntoaan kotioloissa. Markkinoilla onkin useita, ammattitasoisia kuntosalilaitteita, …

Valitse parhaat kuntosalilaitteet kotiin

Moni haluaa treenata kuntoaan kotioloissa. Markkinoilla onkin useita, ammattitasoisia kuntosalilaitteita, joiden avulla kuntoaan voi kohottaa myös ilman salikorttia. Kotikuntosalille on helppo pujahtaa kiireisenkin päivän keskellä.

Kuntosalilaitteet monipuoliseen treenaamiseen
Kotikuntosalin ei tarvitse maksaa maltaita, päinvastoin! Kotiin hankitut laitteet maksavat itsensä takaisin, kun kalliiden kuntosalien jäsenyydestä voi luopua. Koko kotiaan ei kuitenkaan kannata erilaisilla laitteilla täyttää, eikä tämä tavallisesti ole mahdollistakaan. Monipuoliset kuntoilulaitteet taipuvat moneen tarkoitukseen. Kokoontaittuvat mallit säästävät tilaa. Laitehankinnat kannattaa suunnitella niin, että saat treenattua koko vartalon muutaman laitteen avulla. Tai voit pyhittää kotisalisi esimerkiksi voimaharjoitteluun tai lihaskunnon ylläpidolle ja keskittää muun kuntoilun vaikka lenkkipolulle.

Kotisalin kulmakivinä toimivat penkit sopivat painonnostoon ja lihaskuntoharjoitteluun. Harkitse säädettää mallia, jotta voit treenata penkissä myös punnerrus-, soutu- ja rintalihasliikkeitä. Aktiivitreenaajan harjoittelua helpottavat ergonomisesti suunnitellut selkä- ja vatsapenkit. Penkin kaveriksi on järkevää valita sopiva teline. Penkkipunnerrukseen ja voimaharjoitteluun apua tuovat telineet on parasta valita sellaisiksi, että niitä voi hyödyntää myös leuanvedossa ja kyykyissä.

Kuntolaitteet aerobiseen harjoitteluun
Juoksu-, pyöräily- tai hiihtoharrastusta on hyvä ylläpitää myös sesongin ulkopuolella. Näitä lajeja kotikuntosalilla tukevat perinteisen kuntopyörän lisäksi erilaiset juoksumatot sekä crosstrainerit. Laitteet sopivat myös erinoimaisesti alkulämmittelyn tekoon. Kevyt hölkkä juoksumaton päällä irrottaa sopivasti hikeä saliharjoitteluun, mutta myös aktiivinen juoksuharrastaja saa juoksumatostaan täyden treenin irti.

Juoksu ei kuitenkaan ole jokaiselle mahdollista. Kuntopyörä sopii paremmin kaikenikäisille ja -painoisille, sekä polvi- tai nilkkavaivoista kärsiville. Kuntopyörä vie myös juoksumattoa vähemmän tilaa. Pyörällä saat poljettua treenin vaatimat kilometrit helposti, esimerkiksi suosikki tv-ohjelmaasi seuraten.

Crosstrainer taas on monipuolinen yhdistelmä kuntopyörää, askelluslaitetta ja juoksumattoa. Crosstrainerilla tehty treeni aktivoi koko kehoa, jolloin myös kädet ja selkä saavat sopivasti töitä. Crosstrainerissa treenaaja pitää kiinni edestakaisin liikkuvista kahvoista ja jalat asettuvat ellipitistä rataa kulkeville polkimille. Tämän vuoksi crosstraineria kutsutaankin myös ellipsilaitteeksi. Elliptistinen kiertoliike muistuttaa murtomaahiihtoa, joten crosstreinerilla saa tehokkaan treenin, aivan kuin hiihtäessäkin. Liike antaa myös enemmän treeniä vatsalle ja selälle. Crosstreiner sopii mainiosti myös ylipainoisille sekä nivelkivuista kärsiville.

Laitteet kotisalille sekä monipuoliset välineet erilaiseen treenaamiseen löydät kattavasti Kärkkäisen verkkokaupan valikoimista.

Kuntoilu ja fitness, Urheilu ja ulkoilu, Pohjois-Pohjanmaa, Tori.fi

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 8 Urheilu ja ulkoilu ilmoitusta alueella Pohjois-Pohjanmaa. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Keywords: selkäkippi xxl