Teams kokous

Liity Microsoft Teams -kokoukseen tunnuksella

Liity Microsoft Teams -kokoukseen tunnuksella | Microsoft Teams

Hallitse sitä, ketkä voivat liittyä Microsoft Teams -kokouksiin ja pitää esityksiä niissä muuttamalla osallistujien asetuksia Kokousasetukset-sivulla.

Tutustu siihen, miten voit liittyä Microsoft Teams -kokoukseen nopeasti ja helposti vain kokoustunnuksen avulla. Kun olet liittynyt, tutustu Teamsin ominaisuuksiin ja tee kokouksestasi menestyksekäs.

Kokoukseen liittyminen Teamsissa – Microsoft-tuki

Teams-kokoukset ovat parhaita, kun liityt niihin Teams-sovelluksesta tai Teamsin verkkoversiosta, ja siihen on useita tapoja– lue lisätietoja liittymisestä …

Opi liittymään Microsoft Teams -kokoukseen linkin, kalenterin, kanavan, keskustelun tai soittamalla.

Kokoukset Teamsissa – Microsoft-tuki

Teamsin kokouksissa voi käyttää ääntä, videokuvaa ja näytön jakamistoimintoja. Ne ovat tärkeimpiä tapoja tehdä yhteistyötä Teamsissä.

Tutustu erilaisiin tapoihin, joilla voit osallistua kokoukseen etäyhteydellä Microsoft Teamsissa. Kun Teams-kokous järjestetään kanavalla, se on avoin kaikille.

Teams-kokoukseen liittyminen – Microsoft Support

Kokoukseen liittyminen Teamsissa – Microsoft-tuki

Teams-kokoukseen liittyminen sovelluksessa · Valitse Outlookin kalenteristasiLiity kokouksen kohdalta, ennen sen alkamista tai kun se on käynnissä. · Ota kamerasi …

Koulutus: Voit osallistua kokoukseen Microsoft Teamsissa kalenterin, puhelinnumeron tai verkon kautta. Katso ohjeet tästä videosta.

Verkko- ja virtuaalikokousohjelmisto | Microsoft Teams

Uusi: Microsoft Teams Premium tavallista parempiin kokouksiin Tutustu tarkemmin. Viisi hymyilevää henkilöä valmistautuu kokoukseen osallistumiseen.

Nosta verkkokokouksesi uudelle tasolle. Microsoft Teamsin avulla voit helposti pitää yhteyttä työtovereihin, perheenjäseniin ja ystäviin haluamallasi laitteella.

Kokoukseen liittyminen ilman Teams-tiliä – Microsoft-tuki

Siirry kokouskutsuun ja valitse Liity Microsoft Teams -kokoukseen. · Tämä avaa verkkosivun, jossa näet kaksi vaihtoehtoa: Lataa Windows-sovellus ja Liity sen …

Kokouksen ajoittaminen Teamsissa – Microsoft-tuki

Lue, miten voit lisätä Teamsin Outlook-kokoukseen. Huomautus: Jopa 1 000 kutsuttua voi liittyä Teams-kokoukseen ja olla vuorovaikutuksessa keskustelun, äänen ja …

Katso, kuinka helppoa etäkokousten aikatauluttaminen on Microsoft Teamsissa sekä organisaation sisäisten että ulkoisten osallistujien kanssa.

Teams-kokoukseen osallistuminen ja kokouksen järjestäminen

Teams-kokoukseen osallistuminen ja kokouksen järjestäminen – Suomen Kotiseutuliitto

Avaa Microsoft Teams -sovellus · Mene kalenteriin · Klikkaa kokousajankohtaa. Nyt pitäisi aueta lomake, jonka täyttämällä saat kokouksen kutsuttua koolle.

Keywords: teams kokous