Teams puhelu organisaation ulkopuolelle

Puheluiden soittaminen – Microsoft-tuki

Microsoft Teamsissa voit aloittaa puheluita kahden kesken tai ryhmässä kenen tahansa organisaatiosi jäsenen kanssa, missä sitten oletkin.

Koulutus: Microsoft Teamsissa voit aloittaa puheluita kahden kesken tai ryhmässä kenen tahansa organisaatiosi jäsenen kanssa, missä sitten oletkin. Tästä verkkovideosta näet, miten se tehdään.

Organisaation ulkopuolisten käyttäjien lisääminen Teams …

Teams:n ulkoisen käytön avulla voit lisätä tai kutsua Teams-organisaatiosi ulkopuolisia Teams-, Teams-, Skype-, Skype for Business- ja Skype for …

Aloita puhelu Teams – Microsoft-tuki

Huomautus: Jos organisaatiosi on määritetty sitä varten, voit soittaa puhelinnumeroon suoraan –jopa organisaatiosi ulkopuoliseen numeroon.

Voit soittaa kahden- tai ryhmän puheluita kenen tahansa organisaatiosi jäsenen kanssa suoraan keskustelusta isännöimättä tiimikokousta. Nämä puhelut ovat yksityisiä, eikä ne näy missään tiimin keskustelussa. Puhelujen merkinnät näkyvät kuitenkin omassa keskustelussasi.

Ensimmäiset asiat, jotka on hyvä tietää puheluista Microsoft …

Mikä tahansa puhelu voi olla videopuhelu tai vain äänipuhelu. Se on aina sinusta kiinni. Teams-puheluiden kuvakkeet- yksinkertainen. Puheluun vastaaminen on …

Teams-puheluiden yleiskatsaus – Microsoft-tuki

Soita ja tarkista puhelusi ja vastaajaviestisi ja hallitse puheluasetuksiasi Microsoft Teamsissa. Kokeile itse! Puhelun soittaminen.

Koulutus: Soita ja käy läpi puheluita ja vastaajan viestejä sekä hallitse puheluasetuksia Microsoft Teamsissa. Ohjeet saat tästä online-videosta.

Soita puhelu Microsoft Teamsissa (ilmainen)

Soita puhelu Microsoft Teamsissa (ilmainen) – Microsoft-tuki

Opi soittamaan yksi-yhteen- tai ryhmäpuhelu jopa 20 osallistujan kanssa mistä tahansa Teams-keskustelustasi henkilökohtaiseen elämääsi varten.

Puheluasetusten hallinta Teamsissa – Microsoft-tuki

profiilikuvasi vieressä näytön yläosassa ja Teams sitten Asetukset. Puheluasetukset ovat kahdessa eri paikassa: Yleiset, Laitteet ja Puhelut. Huomautus: Jos et …

Valitse Asetukset ja muuta -vaihtoehto profiilikuvasi vieressä näytön yläosassa, Teams hallita puheluasetuksia Microsoft Teams. Voit estää soittajia, siirtää puheluita, soittaa samanaikaisesti ja määrittää puheluiden oletussovelluksen.

Numeron valitseminen valintapaneelista – Microsoft-tuki

Jos haluat valita numeron Teams, valitse Puhelut ja kirjoita sitten sen … valita puhelinnumero, organisaatiosi ei ehkä ole ostanut puhelupakettia.

Valintapaneelia voi käyttää tavallisena puheluna puhelinnumeroon soiton aikana. (Voit myös kirjoittaa nimiä tai ryhmiä.)Jos haluat valita numeron Teams, valitse Puhelut ja kirjoita sitten sen henkilön numero, johon haluat soittaa, vasemmalla puolella sijaitsevan valintapaneelin avulla. Valitse sitten Soita.  

Kokouksen ajoittaminen Teamsissa – Microsoft-tuki

Organisaatiosi ulkopuolisten henkilöiden kutsuminen. Teams tarjoaa mahdollisuuden kutsua henkilöitä organisaatiosi ulkopuolelta, mukaan lukien ne, joilla ei ole …

Katso, kuinka helppoa etäkokousten aikatauluttaminen on Microsoft Teamsissa sekä organisaation sisäisten että ulkoisten osallistujien kanssa.

Keywords: teams puhelu organisaation ulkopuolelle