Whatsapp uusin versio

Lataa WhatsApp Androidille

WhatsApp

(Versio 2.22.13.77) Android OS 4.0.3 tai uudempi. Suosittelemme rajoittamatonta verkkodatapakettia. Kolmannen osapuolen lähteet

WhatsApp Messenger: Yli 2 miljardia ihmistä yli 180 eri maassa käyttää WhatsAppia yhteydenpitoon ystävien ja perheen kanssa, milloin ja missä vain. WhatsApp on maksuton ja tarjoaa helppokäyttöisen, turvallisen ja luotettavan tavan lähettää viestejä ja soittaa puheluita. WhatsApp on saatavilla puhelimiin ympäri maailman.

WhatsApp Messenger – sovellukset – Google Play

WhatsApp Messenger – Google Play ‑sovellukset

WhatsApp Metailta WhatsApp Messenger on ilmainen pikaviestisovellus, joka on saatavilla Androidille ja muille älypuhelimille. WhatsApp käyttää puhelimesi …

Helppoa, henkilökohtaista ja turvallista.

WhatsApp Messenger 12+ – App Store

‎WhatsApp Messenger App Storessa

Versio 23.3.77. • iOSin Kuva kuvassa -toiminnon avulla voit nyt tehdä useita asioita samanaikaisesti WhatsApp-puhelun aikana keskeyttämättä videota.

Lue arvosteluja, vertaa asiakkaiden arvioita, katso näyttökuvia ja lue lisätietoja apista WhatsApp Messenger. Lataa WhatsApp Messenger ja nauti siitä iPhonella, iPadilla ja iPod touchilla.

WhatsApp for Desktop Lataa ilmaiseksi – 2023 Uusin versio

Versio: 0.4.930. 🖥️ Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac, iOS, Android. Lisenssi: Ilmainen. Kehittäjä: WhatsApp. Latauksia yhteensä: 1,709,784.

Lataa Whatsapp tietokoneelle ilmaiseksi ja saat kaikki viestit suoraan koneen näytölle. 100 % ilmainen ja turvallinen lataus.

Päivitä WhatsApp Androidissa, miten saat uusimman version …

Opetamme sinua päivittämään WhatsAppia matkapuhelimellasi tai tablet-laitteellasi ilmaiseksi ja espanjaksi. Kuinka päivitän WhatsAppin uusimpaan versioon?

Whatsappissa havaittiin haavoittuvuus – päivitä sovellus heti

20.11.2019 — Jos huomaat Whatsapp-sovelluksesi olevan vanhempaa versiota, kannattaa se päivittää heti. Tämä tapahtuu Androidilla Play-kaupan kautta ja IOS: …

Whatsappissa ollut haavoittuvuus mahdollistaa hyökkäysten tekemisen uhrin puhelimeen.

▷ WhatsApp (2.23.4.14): lataa uusin versio Androidille

▷ WhatsApp (2.23.4.18): lataa uusin versio Androidille

Lataa WhatsApp Androidille APK-muodossa ja sen uusimmassa versiossa. WhatsApp Androidille: lataa sen uusin versio APK:ssa.

Lataa WhatsApp Androidille ja pidä sovellus päivitettynä sen uusimpaan versioon, jotta voit nauttia kaikista sen uusista ominaisuuksista.

WhatsAppissa vakava aukko, puhelin voidaan kaapata

WhatsAppissa vakava aukko, puhelin voidaan kaapata – tarkista versionumerosi – Tietoturva – Ilta-Sanomat

29.9.2022 — WhatsApp-käyttäjien on syytä tarkistaa, että käytössä on sovelluksen uusin versio niin Android-puhelimissa kuin iPhoneissa.

WhatsApp-käyttäjien on syytä tarkistaa, että käytössä on sovelluksen uusin versio niin Android-puhelimissa kuin iPhoneissa.

Päivitä WhatsApp heti – kaksi vakavaa haavoittuvuutta korjattu

Päivitä WhatsApp heti – kaksi vakavaa haavoittuvuutta korjattu | Mobiili.fi

29.9.2022 — Käytännössä hyökkääjä olisi voinut päästä käsiksi WhatsAppin kautta laitteen … Uusin WhatsApp-versio ei enää tue iPhone 4:ää4.9.2018.

Kuinka päivitän tai uusin WhatsAppin Androidillani uusimpaan …

Kuinka päivitän tai uusin WhatsAppin Androidillani uusimpaan ilmaiseen versioon Google Play Kaupan avulla – Teknisia Temppuja

Kuinka päivitän tai uusin WhatsAppin Androidillani uusimpaan ilmaiseen versioon Google Play Kaupan avulla · Kuinka saada ilmainen WhatsApp Androidille · WhatsApp …

WhatsApp on matkapuhelimen tai älypuhelimen tärkein sovellus, koska se auttaa meitä kommunikoimaan ihmisten kanssa, Käyttämättä matkapuhelimemme saldoa tai

Keywords: whatsapp uusin versio