Workday posti kirjautuminen

Careers – Myworkdayjobs.com

Kesätyöntekijä postinjakeluun, Pietarsaari … Postityöntekijä vuorotteluvapaan sijaisuuteen, Huittinen … Kesätyöntekijöitä postikeskukseen, Oulu.

Tervetuloa töihin Suomen johtavaan kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiöön! Meidän tehtävämme on huolehtia, että asiakkaiden arki rullaa ja kaupankäynti sujuu. Me 21 000 postilaista teemme töitä verkkokaupan, logistiikan, rahdin ja postipalveluiden parissa yhteensä 7 maassa. Monipuolisen ja maan kattavimman palveluverkostomme ansiosta olemme läsnä siellä missä asiakkaat meitä tarvitsevat.

Careers – Myworkdayjobs.com

Kesätyöntekijä postinjakeluun, Pietarsaari … Postityöntekijä vuorotteluvapaan sijaisuuteen, Huittinen … 2023 Workday, Inc. All rights reserved.

Posti’s vision is to become a modern delivery and fulfilment company. We operate in seven countries focusing on Finland, Sweden and Baltics. Posti’s strength as a company stems from a unique combination: its employees, as the best experts in their field, its capability of being pioneers in logistics and technology, and its comprehensive delivery network. Our future and renewal is built by our people. Welcome to join us!

Kirjautuminen Postin palveluihin – Asiakastuki – Posti

Postin sähköisten palvelujen tunnusten hallinta muuttuu vuoden 2020 aikana.

Careers Home Page – Posti yrityksenä

Careers Home Page

Posti uudistuu ja huomisen Postia rakentaa monipuolinen osaajajoukko postinjakajista digitaalisen liiketoiminnan kehittäjiin ja tekoälyasiantuntijoihin.

Posti uudistuu ja huomisen Postia rakentaa monipuolinen osaajajoukko postinjakajista digitaalisen liiketoiminnan kehittäjiin ja tekoälyasiantuntijoihin. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Workday – sovellukset – Google Play

Workday – Google Play ‑sovellukset

Workday-sovellus tarjoaa suojatun pääsyn Workday-sovelluksiin mobiililaitteelta. Työntekijänä voit helpon liittymämme avulla suorittaa seuraavia toimintoja:

Workday-sovelluksella pääset Workdayn yrityspilvisovelluksiin mobiililaitteelta.

Search – Workday

Search

5996 Results — Welcome to the Workday Rising Daily! Every day during our annual customer conference, we’ll post a daily news report on what happened at Workday …

Workday-perusohje | Aalto-yliopisto

13.5.2020 — Haka-kirjautuminen vaaditaan silloin, kun haluat kirjautua Workday-järjestelmään koneella, joka ei ole yhdistetty suojattuun Aallon verkkoon …

Workday on henkilöstöhallintajärjestelmä. HR käyttää Workdayta kaikissa HR prosesseissa. Workday on myös työntekijöiden sekä vierailijoiden itsepalveluportaali: esimerkiksi yhteystiedot päivitetään ja poissaolot anotaan Workdayssa. Kirjautuaksesi Workdayhin tarvitset aktivoidut Aalto-tunnukset, sekä voimassaolevan työ- tai vierailijasopimuksen. Workdayta voi käyttää suomeksi tai englanniksi.

Töihin Postille – Duunitori

Töihin Postille

Tulevaisuuden Posti on moderni jakelu- ja logistiikkayhtiö, jonka toiminnan ytimessä ovat paketit ja materiaalivirrat. Olemme ainutlaatuinen yhdistelmä alan …

Payroll Specialist, Posti Oy – Turku – Jobly

Payroll Specialist, Posti Oy – Turku | Jobly

Sinulla on osaaminen CGI Palkat-järjestelmästä. Muiden palkanlaskenta-, työajanhallinta- ja HR-järjestelmien (esim. Workday) tuntemus katsotaan eduksi. Sinulla …

Payroll Specialist, Jobly, Posti Oy, Turku ja Asiantuntija, Palkanlaskija, Hallinto- ja toimistotyö, Talous ja rahoitus.

Login

Login. Login Name: Password: Forgot your password? © Posti Oy.

Keywords: workday posti kirjautuminen